Om oss

SeMu Eiendom leier ut attraktive leiligheter sentralt i Trondheim. Å leie bolig av oss, er et trygt valg for deg som leieboer. Vi håper at du vil trives i en av våre leiligheter.

En trygg boligutleier i Trondheim

SeMu Eiendom er en familieeid virksomhet som driver profesjonell boligutleie i Trondheim.

Det er viktig å velge en utleier som forstår at boligen skal være et godt hjem for deg. Vi i SeMu tror på boligutleie som er basert på forståelse mellom utleier og leietaker. Vi er opptatt av ordnede kontraktsforhold, så du opplever leieforholdet hos oss som ryddig og forutsigbart. Det er viktig for oss at du som leieboer skal møtes med redelighet og skikkelighet. Alle som leier bolig hos oss, kan forvente at vi i SeMu gjør det vi kan for å gi deg raske og tydelige avklaringer på alt du trenger å vite.

SeMu er lokalt forankret i Trondheim. Vi er til stede for leieboerne våre og tett på utleieboligene våre. Vi ønsker å være en ansvarlig eiendomsforvalter. Flere av utleieboligene våre ligger i historiske bygninger som er viktige for byen vår å bevare. Derfor tilstreber vi en høy standard på drift og vedlikehold, så byggene blir tatt godt vare på, og hverdagen oppleves som bekvem for deg som bor der.

På nettsidene våre finner du en oversikt over hvilke eiendommer vi har, og hvilke leiligheter som for tiden er ledige. Vi håper å høre fra deg!

Kom i kontakt med oss eller send en henvendelse